Informatie

profiel

Het Thyas complex is een veelzijdig sportcomplex waar allerlei sport- en spelactiviteiten georganiseerd kunnen worden. Onderstaande tref je een korte omschrijving van de faciliteiten.

 Atletiekbaan

Een 4 baans atletiekbaan met 6 sprintlanen, discuskooi, 4 verspringbakken, hoogspringmat, polsstokhoog installatie, middenveld van gras voor 6-kampen en andere spelvormen, kunststof speelveld voor handbal, hockeyballen en volleyballen.

Skeeler/wielerbaan

Een 500 meter geasfalteerde wieler- en skeelerbaan om veilig te skeeleren, skaten en wielrennen.

Mountainbiken/veldrijden

In de winterperiode wordt het Thyas complex uit gebreid met een parcours met hindernissen voor het mountainbiken en veldrijden. De hele winter kan veilig door getraind worden. Thyas beschikt over 15 eigen mountainbikes.

Survivalparcours

Het survivalparcours  op het Thyas complex is een uitdagend survialparcours om alle spiergroepen te trainen. Je kunt het op diverse manieren gebruiken. Het is geschikt als ondersteunende training voor hardlopers en fietsers.

Voor de sport survivalen, bootcamp, urbanathlon,  of obstakelruns (veel namen voor dezelfde sport) is een perfecte trainingslocatie. In de wintermaanden kun je doortrainen, het terrein is verlicht. Daarna heerlijk douchen en bijkomen met een kop thee.

Kantine en kleedlokalen

De kantine en kleedlokalen zijn in 2013 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. De aangrenzende keuken zorgt voor de inwendige mens. Er zijn samen met de gymzaal 4 kleedlokalen om grote groepen te kunnen ontvangen.

Krachthonk

Dit krachthonk kan eveneens op aanvraag gebruikt worden. Dit krachthonk voorziet alle spiergroepen van oefeningen met duidelijke uitleg. De loopband met hometrainers zijn uitstekend om het uithoudingsvermogen te trainen.

Aangrenzende faciliteiten

  • Tennisvelden
  • Sporthallen
  • Zwembad
  • Tafeltennislokaal
  • Gymzaal